EXPO. New Ways to Work op de Turnhoutsebaan

EXPO. New Ways to Work op de Turnhoutsebaan

New Ways to Work is de vijfde editie van het Entrée>Exit project, een platform voor recent afgestudeerde kunstenaars en ontwerpers van zowel Sint-Lucas als de Koninklijke Academie in Antwerpen. De expo loopt van zaterdag 3 november tot zondag 16 december Foto: Nikon Coolpix S6300

ANTWERPEN - Voor de vijfde maal organiseert Stad Antwerpen, ditmaal in samenwerking met Extra City Kunsthal, Entrée>Exit, het platform voor een selectie van de jongste lichting kunst- en designlaureaten van Sint Lucas en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen.

Voor deze editie nodigde Extra City curator Alan Quireyns, in samenwerking met artiesten Kasper Bosmans, Chloé Dierckx, Liesbeth Doms, Magdalena Kmiecik, LVMM, Benny Van den Meulengracht-Vrancx, Sanne Schrijvers, Renée Simons en Vincent Vrints, uit om de selectie te maken en hen te verenigen in een tentoonstellingsconcept. Het resultaat is New Ways to Work, een tentoonstelling in het eerste gemeentehuis van Borgerhout: het Reuzenhuis. Negen kunstenaars en ontwerpers ontwikkelen negen verschillende antwoorden op deze specifieke situatie en formuleren zo hun eigen positie binnen kunst en maatschappij. 

De tentoonstelling start op zaterdag 3 november en loopt tot zondag 16 december. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 2 november om 19:00 in het Reuzenhuis op de Turnhoutsebaan 110 in Borgerhout. 

Praktische info:

Reuzenhuis: Turnhoutsebaan 110, 2140 Borgerhout, extracity.org/nl/projects/view/87

 

 

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio