PARTY. 24 uur van het podium in Petrol

PARTY. 24 uur van het podium in Petrol

Van zaterdagochtend 12 januari om 9.00 uur tot zondagochtend 13 januari om 9.00 uur biedt podiumstad Antwerpen je 24 uur lang muziek, dans, theater, verrassingen en bezoekjes achter de schermen. Eén ticket geeft je toegang tot 25 podia, waar meer dan 100 voorstellingen en optredens te zien zijn. De afterparty vindt plaats in Petrol aan de d'Herbouvillekaai. Foto: Petrol

ANTWERPEN - Van zaterdagochtend 12 januari om 9.00 uur tot zondagochtend 13 januari om 9.00 uur biedt podiumstad Antwerpen je 24 uur lang muziek, dans, theater, verrassingen en bezoekjes achter de schermen. Eén ticket geeft je toegang tot 25 podia, waar meer dan 100 voorstellingen en optredens te zien zijn. De afterparty vindt plaats in Petrol aan de d'Herbouvillekaai.

Volgende topdj's draaien op zaterdagavond 12 januari in Petrol:

MALA (UK)
Mala is een muzikant, producer, DJ, label eigenaar en visionair. Als helft van Digital Mystikz betrokken bij de prille start van wat vandaag dubstep heet - en nog steeds toonaangevend.
Mala komt naar Petrol voor een DJ set. In 2012 verscheen zijn album Mala In Cuba. Net zoals landgenoot Roni Size/Reprazent de drum-'n-bass op een hoger plan tilden, is dit een nieuw ijkpunt voor de dubstep.

RAFFERTIE (UK, live)
Nieuwe generatie op het legendarische Ninja Tune label. Opgeklommen uit de UK underground scene met zijn high energy bass waarin ook uplifting pop classics, 90's rave anthems en filthy house, garage, grime en dubstep te horen zijn. Raffertie maakt eigen nummers, deejayt en komt naar Petrol voor een liveshow. Dé dansvloersoundtrack van 2013, met unaniem goedkeuren van alle DJ's, pers en radiomakers die ertoe doen.

LOCKED GROOVE
Ergens tussen het industriële karakter van Berlijns Berghain en de dirty heavy bass van London ligt Locked Groove uit Antwerpen. Hij gooit hoge ogen op internationaal gerenommeerde labels als Hotflush (Scuba) en Turbo (Tiga). Exponent van de new bass music: heavy techno en deep house vermengen zich met dubstep invloeden.

GULLFISK
Gullfisk is een prille twintiger uit Gent die in mei 2012 zijn eerste EP uitbracht op het Hot 'n Heavy label in San Francisco. Een maand eerder was zijn remix voor Forget Me Not verschenen op het Schotse Diamond & Raw Records. Getipt door Lefto, niet veel later volgden Studio Brussel en 10 Days Off en sindsdien gaat het hem voor de wind.

Praktische info:

Petrol

d'Herbouvillekaai 25, 2020 Antwerpen

Info & Tickets

* Tickets in voorverkoop via www.petroclub.bewww.24uurvanhetpodium.be & bij Info Cultuur (Grote Markt 13, 2000 Antwerpen - 03 338 95 85).
* Tijdens de 24 uur van het podium kan je een ticket kopen aan de kassa's van de deelnemende locaties.

1 ticket = 27 podia, 24 uur
* Voorverkoop: € 14,00
* Tijdens de 24 uur van het podium: € 18,00
* -25 jaar: € 7,00 (zowel in voorverkoop als tijdens 24 uur van het podium)

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio