Derde gratis infosessie The Social Media Club op de Grote Steenweg

Derde gratis infosessie The Social Media Club op de Grote Steenweg

In deze derde gratis sessie van The Social Media Club op donderdag 13 december op de Grote Steenweg 75 behandelen oprichters Wannes De Loore en Ruth Bruyneel het thema 'Social Media en Identiteit' Foto: The Social Media Club

Berchem - Je kan niet niet communiceren. Ook aan de hand van social media tools, zoals Facebook en Twitter, zend je een boodschap naar de buitenwereld toe. In deze derde gratis sessie van The Social Media Club op donderdag 13 december op de Grote Steenweg 75 behandelen oprichters Wannes De Loore en Ruth Bruyneel het thema 'Social Media en Identiteit'.

Wat kan je nu eigenlijk doen met Social Media? En vooral: waar ligt de meerwaarde en, uiteindelijk, de winst? The Social Media Club is een maandelijkse get together rond Social Media en hoe je hiermee om moet leren gaan.
Ze geven je een kader, een nieuwe bril. Druppelsgewijs wordt er elke keer een ander licht geworpen op nieuwe media voor professioneel gebruik.

Ook deze keer geldt dezelfde formule:

- De avond begint met een korte presentatie rond een specifiek thema: Social Media & Identiteit. Of hoe Social Media ons uitdagen om stil te staan bij het verhaal dat we willen vertellen en hoe we dit willen vertellen, bij wat we willen uitstralen, bij onze normen en waarden.

Social Media dagen ons uit om een stapje terug te durven nemen: eerst goed uitzoeken waar we nu echt voor staan en hoe we dit willen vertalen. Daarna is het tijd voor de dialoog met de buitenwereld. Pas als ons verhaal duidelijk is, kunnen we het ook vertellen zonder zweethandjes.

- Er is tijd voor een hapje en een drankje.

- Ook is er opnieuw ruimte voor een spel.

- Na de presentatie is er tijd voor vragen, opmerkingen, twijfels. Tijd dus om ons ook het vuur aan de schenen te leggen.

Praktische info:

The Social Media Club

Grote Steenweg 75, 2600 Berchem

www.thesocialmediaclub.eu

3de gratis infosessie van 16u tot 19u op donderdag 13 december 2012

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio