DOEN. Blauw voor het goede doel

DOEN. Blauw voor het goede doel

Op donderdag 28 februari organiseert vzw Stop Darmkanker een benefietconcert in het Felixpakhuis op de Godefriduskaai. Artiesten zoals Boogie Boy en Jean Bosco Safari komen het beste van zichzelf geven. Foto: vzw Stop Darmkanker

Antwerpen - Vzw Stop Darmkanker organiseert donderdag 28 februari Dress in blue(s) in het Felixpakhuis aan de Godefriduskaai. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Darmkanker is algemeen genomen één van de meest voorkomende vormen van kanker, vooral bij mensen van boven de vijftig. Informatie en voorlichting zijn de eerste stappen in de strijd tegen deze ziekte.  Een tijdige screening kan het verschil maken.

De kennis over dit onderwerp en de mogelijkheden van vroegtijdige opsporing zijn echter ontoereikend. De missie van vzw Stop Darmkanker is dan ook het brede publiek te informeren en voor te lichten.

Om deze zware materie onder de aandacht te brengen en iets lichter verteerbaar te maken organiseert de vzw Stop Darmkanker donderdag 28 februari een benefietconcert in het Felixpakhuis. Dress in blue(s) brengt muziek uit eigen land én voor het goede doel. Zoals de naam reeds doet vermoeden, is de dresscode blauw.

Vanaf 20u gaan de deuren open en ben je welkom voor een aperitief. Een klein uurtje later start het voorprogramma met coverband RockFort en omstreeks 22u wordt het podium vrijgemaakt voor de grote kleppers. Onder meer Boogie Boy, N8N, Jean Bosco Safari en Ben Crabbé gaan zich meer dan 100% geven.

Tickets reserveren kan via dressinblue@stopdarmkanker.be, meer informatie op www.stopdarmkanker.be.

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio