RESTO. Houten Clara is springplank voor nieuw talent

Brasserie-restaurant Houten Clara op de Graanmarkt presenteert elke eerste maandag van de maand Puur Talent. Onbekende artiesten mogen hun kunnen aan het grote publiek tonen. Foto: Apen.be

ANTWERPEN - Restaurant Houten Clara op de Graanmarkt is een begrip in het Antwerpse stadsleven. Naast het aanbieden van een heerlijke maaltijd krijgt talent van eigen bodem de kans om hun eigen kunnen te tonen aan het grote publiek.

Brasserie-restaurant Houten Clara dankt haar naam aan een bekend verhaal uit de oude doos. Clara was een buitenechtelijk kind dat na haar geboorte meteen naar het Maagdenhuis gebracht werd. Haar moeder naaide een halve speelkaart in de zoom van Clara’s kleed en kwam met de andere helft haar dochter weer opeisen eens ze achttien geworden was.

Het restaurant vond een plaatsje op de Graanmarkt, vlakbij de Stadsschouwburg. Na een toneelvoorstelling weet je dus zeker waar naartoe voor een lekker hapje of een drankje. De kaart is zeer uitgebreid met een mooi aanbod koude en warme dranken, broodjes, slaatjes en warme gerechten. Bovendien bieden ze elke zondag heerlijke ontbijtsuggesties aan.

Houten Clara zorgt voor culinair genot en voegt daar zelfs een snuifje cultuur aan toe. Elke eerste maandag van de maand presenteert het restaurant Puur Talent. Met dit initiatief krijgt ongekend talent de kans zich te bewijzen. Vanaf 19u gaan de deuren open en kan je komen genieten van de optredens. Pop, klassiek, musical, 80’s…alle genres zijn welkom voor een avond vol muzikale verrassingen. Voor wie zin heeft in een hapje is er een heus Puur-menu.

Voor dit evenement is Houten Clara steeds op zoek naar nieuw talent. Stuur je filmpje naar puurtalent@hotmail.com en wie weet sta jij een van de komende maanden wel op hun podium!

Houten Clara, Graanmarkt 15, 2000 Antwerpen

Tel. 03 233 14 08, www.houtenclara.be, www.puurtalent.be

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio