DOEN. Trix zoekt vrijwilligers

DOEN. Trix zoekt vrijwilligers

Muziekcentrum TRIX is een platform voor ambitieuze initiatieven en spetterende concerten. Om alles in goede banen te leiden is een gemotiveerd team nodig. Daarom is TRIX op zoek naar vrijwilligers om de ploeg te versterken. Foto: Trixonline.be

ANTWERPEN/BORGERHOUT - Een cultuurcentrum is niets zonder medewerkers. Om artiesten en toeschouwers in de watten te leggen is Trix op zoek naar vrijwilligers.

Trix, gelegen aan de Noordersingel biedt muzikanten, dj’s en muziekliefhebbers de kans om zich creatief uit te leven. Trix fungeert als informele werk-en ontmoetingsruimte waar muziekfanaten tips en tricks kunnen uitwisselen. Netwerken verdient dan ook bijzondere aandacht in het beleid van het muzikale centrum.

Verder doet Trix dienst als faciliteitencentrum en concertzaal. Bovendien stelt het zich op als platform voor diverse muzikale initiatieven. Door haar grootstedelijk karakter heeft Trixeen reikwijdte die de grenzen van de provincie overschrijdt. Een gemotiveerde ploeg is dus van zeer groot belang.

Trix is daarom steeds op zoek naar vrijwilligers die zich volledig willen smijten. Ze dienen vooral tijdens de concerten actief te zijn, maar werken ook mee aan de communicatie en alledaagse activiteiten. Tegenover een grenzeloze inzet plaatst Trix gratis toegang tot de concerten, deelname aan de cursussen en op tijd en stond een heerlijke party.

De vacatures beslaan onder andere die van barman of –vrouw tijdens de optredens, lid van het promotieteam (verspreiden van affiches en flyers), stagehand (transport van materiaal, opstellen en afbreken PA installatie) en backstagehosts (eten en drinken voorzien voor de artiesten).

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@trixonline.be

Meer informatie op www.trixonline.be.

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio