Foodfotografie door Tony Le Duc bij Ukkelberrifun at ydde

Foodfotografie door Tony Le Duc bij Ukkelberrifun at ydde

Op zaterdag 31 augustus van 17u tot 22u snuif je cultuur op bij Ukkelberrifun at ydde in de Rysheuvelsstraat tijdens de foto- en boekententoonstelling van kunstenaar Tony Le Duc. Je sluit jouw culinair weekend af met een workshop foodfotografie op zondag 1 september van 14u tot 17u. Foto: Ukkelberrifun at ydde

BERCHEM - Op zaterdag 31 augustus van 17u tot 22u snuif je cultuur op bij Ukkelberrifun at ydde in de Rysheuvelsstraat tijdens de foto- en boekententoonstelling van kunstenaar Tony Le Duc. Je sluit jouw culinair weekend af met een workshop foodfotografie op zondag 1 september van 14u tot 17u.

Zijn naam klinkt als het begin van een veelbelovend, adellijk gerecht. Le Duc. Een naam die onlos(s)makelijk verbonden is met foto’s van tongstrelende, verrassende culinaire combinaties.

Tony Le Duc is een ­pionier op het vlak van de internationale food photography. Het is een revelatie om de fotograaf aan het werk te zien. Net als een schilder vult hij zijn kader met een doordachte compositie van het gerecht. Sommige topchefs laten zich zelfs inspireren door zijn kadrering. Elke kok weet immers dat het oog nog meer wil dan de maag.

(Bron: Ukkelberrifun at ydde)

Praktische info:

Ukkelberrifun at ydde
Rysheuvelsstraat 13
2600 Berchem
Tel: 0495 25 20 42

www.ydde.be

Tentoonstelling van foto's en boeken - Zaterdag 31 augustus van 17:00 tot 22:00
Workshop foodfotografie - Zondag 1 september 14:00 tot 17:00 - Plaatsen beperkt - Enkel via inschrijven: ukkelberrifun@gmail.com

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio