NIEUW. Pop-up shop De Tafel van Amandine

NIEUW. Pop-up shop De Tafel van Amandine

De Tafel van Amandine, de populaire winkel van Régine Geerts wijkt uit naar ’t Stad en duikt in pop-up vorm op in de hippe Nationalestraat. Foto: De Tafel van Amandine

ANTWERPEN - De Tafel van Amandine, de populaire winkel van Régine Geerts wijkt uit naar ’t Stad en duikt in pop-up vorm op in de hippe Nationalestraat. Régine Geerts en Noële De Vroey hebben samen de pop-up shop vormgegeven en speciaal voor de Antwerpenaar de leukste woon- en decoratie items geselecteerd.

De passie voor interieur en decoratie bracht Régine en Noële samen. Noële heeft gedurende verschillende jaren met Nono@Home Authentics unieke objecten gespot in Azië. Producten met een verhaal, die een extra dimensie aan elk interieur geven, werden haar handelsmerk. Régine is de drijvende kracht achter Amandine, de winkel en webshop, de creatieve workshops en sinds vorig jaar ook het boek De Tafels van Amandine.

Gedurende drie maanden delen beide dames hun inspiratie en ervaringen in de pop-up store in de Nationalestraat. Het vormt een mooie symbiose van strak design en originele stukken. De shop opende op zaterdag 2 november en sluit de deuren op zaterdag 25 januari 2014. Ideaal dus om leuke en originele eindejaarscadeautjes te kopen voor de hele familie.

Mix van Antwerps en internationaal design

In de Amandine pop-up shop vind je een uitgebreide collectie van merken van zowel eigen Antwerpse als internationale bodem. Merken als Serax, Clodette en Double Stitched zijn maar enkele Antwerpse merken die een prominent plekje krijgen in de pop-up winkel van de twee dames.

Hiernaast wordt de collectie aangevuld met welgekende favorieten van onder meer Régine en Noële: East of India, Design Letters, paperproductdesign, HouseDoctor… In het kort een collectie waar iedereen zijn ding vindt, zowel mannen als vrouwen die zelf graag aan de slag gaan of zich graag omringen met mooie, originele spullen.

Praktische info:

De Tafel van Amandine pop-up shop
Nationalestraat 47
2000 Antwerpen
Tel: +32 475 94 37 18 en +32 477 43 29 38
www.tafelvanamandine.be

Openingsuren: dinsdag tot en met zaterdag van 10u30 tot 18u

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio