Kevoc serveert al 22 jaar steak

Kevoc serveert al 22 jaar steak

Foto: Conny Justé

Keerbergen - Tijdens het weekend van 12 en 13 maart serveert de Keerbergse volleybalclub, Kevoc, voor een keer geen opslag, maar wel haar steaks. Al voor de 22ste keer organiseert de club dan haar traditionele steakdagen en dit ter ondersteuning van de werking van de club.

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart kan men in zaal Berk en Brem in Keerbergen voor de 22ste keer terecht voor de steakdagen van de Keerbergse VolleybalClub. Al dekt de naam al lang niet meer de lading: 'In den beginne bestond de menukaart hoofdzakelijk uit de klassieke steak-friet', duikt clubvoorzitter Jo Vanhemelrijck terug in de tijd. 'Meer dan 10 jaar geleden hebben we hier niet alleen zalmmoten, maar ook zelfbereide brusselse wafels aan toegevoegd.' Het woord 'zelfbereid' mag hierbij zeer letterlijk worden begrepen daar het de voorzitter zelf is die de wafels maakt.'Ik gebruik hiervoor het originele recept van aan de kust', voegt hij er geheimzinnig aan toe. 'Als je op zaterdagmiddag komt eten, krijg je die wafel er bovendien gratis bovenop.'

 'Een viertal jaar geleden hebben we de kaart verder uitgebreid met een aantal kwaliteitswijnen', gaat hij enthousiast verder. "Ook veggieburgers, vol-au-vent en tomatensoep met balletjes vervolledigden vervolgens het menu."

Uitbreiding van de kaart betekent meestal uitbreiding van werk. 'Er kruipt inderdaad veel werk in een dergelijk initiatief', bekent hij. 'Gelukkig kunnen we in de club rekenen op heel wat goodwill. Zo draaien we volledig op vrijwilligers, waardoor we alles aan democratische prijzen kunnen aanbieden en de clubkas toch de noodzakelijke ondersteuning krijgt.', besluit hij wijs.


 
Wat? Steakdagen Kevoc
Waar? Zaal Berk en Brem Keerbergen
Wanneer? Zaterdag 12 maart van 12 uur tot 22 uur en zondag 13 maart van 11 uur tot 16 uur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio