De Kinderplaneet uit Baal werd KMO Laureaat

De Kinderplaneet uit Baal werd  KMO Laureaat

Foto: Luk Collet

Tremelo - Deze week werd De Kinderplaneet uit Baal verkozen tot KMO Laureaat Vlaams-Brabant & Brussel.

 

De UNIZO KMO Laureaat is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste Vlaamse KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. Met deze titel schittert de winnende KMO twee jaar lang, zowel op de gala-uitreiking als in de media en op verschillende UNIZO-events.

De beslissing werd genomen door een onafhankelijke jury, gevolgd door een publieksstemming uit de 3 finalisten, KMO laureaat: SEAUTON uit Wijgmaal, The Belgian uit Meise, De Kinderplaneet - ’t Kadoke uit Baal. De winnaar stoot nu door naar de nationale finale die plaats vindt op donderdag 17 november.


KMO Laureaat - De Kinderplaneet uit Baal 
De Kinderplaneet is een baby- en kinderwinkel van meer dan  5800m2 met baby-artikelen, geboortelijsten, speelgoed, kinderkleding, gadgets, schoolgerief... Zij werden al Trends Gazellen in 2004, 2006, 2007 en 2008 en bleven ook de voorbije jaren verder groeien en bouwden een bekendheid op tot ver buiten de regio. Ze slagen er bovendien in om als zelfstandig ondernemer de concurrentie aan te gaan met grotere ketens.

De voordelen van de ‘fysieke winkel’ worden in de verf gezet door meer beleving en sfeer te creëren, kortom een omgeving waar mensen zich prettig voelen. Maar door de digitalisering van de samenleving is De Kinderplaneet genoodzaakt om ook online aanwezig te zijn en gevonden te worden. Ze trekken dan ook volop de kaart het webshoppen om zo tot buiten de landsgrenzen meer bekendheid te verwerven.  De Kinderplaneet slaagt erin op een energieke en gedreven wijze te zoeken naar innovatieve manieren om de winkelbeleving voor hun klanten nog intenser te maken. Deze innovaties hebben vooral te maken met de veranderende markt op het vlak van online verkoop maar zij hebben ook permanent oog voor het boeken van tijds- en efficiëntiewinsten. Ook hun werknemers worden intensief betrokken en denken mee in dit proces. Zo luidde het bij de verkiezing.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio