Pura Vida Yogastudio viert 4-jarig bestaan met opendeur

Pura Vida Yogastudio viert 4-jarig bestaan met opendeur

Foto: Pura Vida

Keerbergen - Pura Vida Yoga studio bestaat vier jaar en zet op zondag 8 oktober naar aanleiding van deze verjaardag haar deuren open voor iedereen die met hen wil kennis maken.

Al vele jaren waren Katrien en Karl actief in de wereld van de fysieke en mentale gezondheid. Om 4 jaar geleden in Keerbergen te starten met het geven van enkele wekelijkse lessen kinderyoga en yogilates in kleine groepen. Door de jaren heen en met de vraag naar meer yoga wist Katrien Baert Pura Vida te laten uitgroeien tot een volwaardige yogastudio. Ook het team breidde zich door de jaren heen uit van 1 naar 6 docenten, waarbij men er naast de verschillende yogavormen ook terecht kan voor functionele en personal training en dit onder leiding van echtgenoot Karl Vercruysse. "'We blijven inzetten op de kwaliteit van onze lessen door ons constant bij te scholen en te investeren om de mensen service en waarde te bieden", verduidelijk het energieke kopppel. "Zo kan je na elke les genieten van een gratis kopje thee en hebben we ook deze zomer de studio uitgebreid met een mooie 'buitenzone' zodat de klanten op mooie dagen kunnen genieten van yoga in de natuur. Ook de vrijheid om niet gebonden te zijn aan een vaste les of abonnement wordt geapprecieerd. Bij ons kan je per beurt betalen en met een beurtenkaart kan je al deelnemen vanaf 8 euro per les." geven ze nog mee.

Op zondag 8 oktober zetten ze de deuren van hun yogastudio ter ere van het 4-jarig bestaan open voor iedereen die kennis wil maken met hun studio en team van docenten. 


Programma:
11u00-11u30 KINDERYOGA 4-12jaar met Elke
11u45-12u15 HATHA YOGA met An
12u30-13u00 ASHTANGA YOGA met Katrien B.
13u15-13u45 YOGILATES met Katrien N.
14u00-14u30 YIN YANG YOGA met Inge
14u45-15u15 VINYASA YOGA met Katrien B.
15u30-16u00 YIN YOGA met Katrien B.
16u00-17u00 Receptie met hapje en drankje

Reserveren voor de lessen tijdens deze opendeurdag is niet nodig. Comfortabele kledij wordt wel aangeraden. Matjes en materiaal wordt door de studio ter beschikking gesteld. 

Waar: Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen
Website: www.puravidakeerbergen.be

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio