Moodwall legt gevoelens van Haachtenaren vast

Moodwall legt gevoelens van Haachtenaren vast

Foto: Ilse Fillet

Haacht - Van 1 tot 10 oktober kan men in GC Den Breughel zijn gevoelens op een moodwall vastleggen. De Haachtse welzijnsraad wil op die manier het taboe dat iedereen altijd gelukkig is, doorbreken.

Vlamingen zijn binnenvetters en spreken niet snel over hun gevoelens. Gevoelens kunnen overweldigen, zich opdringen en je rust verstoren. Het is heel normaal om niet altijd gelukkig te zijn en toch is het een taboe om daarover te praten.

Bezoek de moodwall
De welzijnsraad wil mensen aanmoedigen om hun gevoelens te uiten en het taboe doorbreken dat iedereen altijd gelukkig is. Bezoek van 1 tot 10 oktober de moodwall in de foyer van GC Den Breughel en toon je gevoel. Je vindt er tien verschillende gevoelsbuttons in leuke kleurtjes. Ben je bezorgd, enthousiast, moe, gelukkig, gestrest, triest, hoopvol, verward, trots of content? Neem de button die op dat moment bij je emotie past en speld hem op. Wie geeft er toe triest te zijn? Of grijpen we allemaal naar de gelukkigbutton?

Welzijnsraad
Onder impuls van de welzijnsraad werkt Haacht aan meer (ook mentale) gezondheid voor iedereen. Zin om mee te denken? Contacteer de welzijnsdienst.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio