Sven Nys Cycling Center neemt met 'De Warmste Koers' deel aan De Warmste Week van Studio Brussel

Sven Nys Cycling Center neemt met 'De Warmste Koers' deel aan De Warmste Week van Studio Brussel

Foto: Pieter Geens

Tremelo - Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 december kan men van 11 uur tot 21 uur in het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg op de rollen komen fietsen voor het goede doel. Met deze actie steunt het center Join2Bike, een Leuvense vzw die zich inzet om mensen met en zonder beperking op de fiets te krijgen.

Iedereen wordt uitgenodigd om mee te fietsen op de rollen of op een spinningfiets. Om de werking van het goede doel Join2Bike extra in de verf te zetten, worden er ook 2 handbikes op rollen geplaatst.

Elke deelnemer fietst minimum een half uurtje, waarbij de kans bestaat dat dit in het gezelschap van (ex-)renners en andere bekende gezichten gebeurt. In totaal zullen er steeds 10 fietsen en 2 handbikes beschikbaar zijn. De organisatoren hopen zeker 600 blokken van een half uur te kunnen vullen.

Bij deelname kan men gratis gebruik maken van de kleedkamers en douches in het Sven Nys Cycling Center. 

Tijdens het evenement wordt er ook tal van randactiviteiten op het terrein georganiseerd alsook drank- en eetgelegenheden ten voordele van Join2Bike. 

Het belevingscentrum Sven Nys Cycling Center blijft tijdens het event gewoon open. Meer info op www.svennyscyclingcenter.be. Alle inkomsten uit het belevingscentrum op 21, 22 en 23 december gaan naar de actie 

Hoe deelnemen? 
Schrijf je in via het inschrijvingsformulier, of kom gewoon opdagen. Je betaalt 10 Euro inschrijvingsgeld per half uurtje fietsen op de rollen. Deze opbrengst gaat integraal naar Join2Bike by Belgian Power vzw. 

Wil je graag meer bijdragen? Laat je sponsoren en kom zoveel mogelijk kilometers rollenkoersen. Haal je daarmee het meeste sponsorgeld binnen, dan maak je kans op een mooie prijs. 

Je inschrijvingsgeld en eventueel verzamelde sponsorgeld betaal je aan de balie van het Sven Nys Cycling Center op de dag van het evenement, contant of per bancontact, dit ten laatste een half uurtje voor je starttijd. 

Opgelet: De opbrengsten van deze acties geven nooit recht op een fiscaal attest. 

Meer info: https://www.toerismevlaamsbrabant.be/pagina/de-warmste-koers/index.html

 

Vzw Join2Bike by Belgian Power 
De opbrengst van 'De Warmste Koers' gaat integraal naar de Leuvense vzw Join2Bike by Belgian Power. In het beweegproject join2bike by Belgian Power vzw krijgt inclusie van andersvaliden sportief kleur. Validen en andersvaliden gaan wekelijks met de fiets samen op pad om letterlijk en figuurlijk hoge toppen te scheren. Dankzij de fiets-o-theek Niko kan iedere andersvalide met een gepaste tandem, driewieler of handbike aansluiting vinden. Vaak dure bolides …. Belgian Power vzw koopt deze aangepaste fietsen aan en stelt deze ter beschikking aan de leden. In alle opzichten. Meer info: www.join2bike.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio