Nieuwe dienstregeling voor De Lijn is ook voelbaar in onze regio

Haacht / Tremelo / Keerbergen - Op maandag 8 januari 2018 voert De Lijn een nieuwe dienstregeling in op maar liefst 113 buslijnen in Vlaams-Brabant. Op heel wat lijnen veranderen de doortocht- of rijtijden, op enkele lijnen verandert ook de reisweg of krijgen haltes een nieuwe naam of locatie. De Lijn raadt busreizigers in de provincie aan om de online routeplanner of de dienstregeling aan de halte te raadplegen. Ook in onze regio zijn er heel wat wijzigingen. Enkele voorbeelden.

Zo wijzigt de dienstregeling voor de lijn 270 Brussel- Haacht -  Keerbergen.  De haltenaam Brussel – Rogier van de halte op de Kruidtuinlaan wijzigt in Brussel – Sint Jan. De haltenaam Schaarbeek - Helmet wijzigt in Schaarbeek - Schaarbeekse Haard/ Foyer Schaerbeekois.

Voor de lijn 433 Snelbus Leuven - Rotselaar – Tremelo rijden de bussen niet meer via de Vaartkom, maar via de Eénmeilaan. Er worden 2 bijkomende haltes bediend: Wilsele – Sint-Agathakerk en Wilsele – Jef Scherensstraat.

Voor de lijn 660 Zaventem - Haacht - Keerbergen - Bonheiden wijzigt de dienstregeling. De haltenaam Haren -  N.A.VO. wijzigt in Haren Raket/Fusée. De halte naam Schaarbeek - Helmet wijzigt in Schaarbeek - Schaarbeekse Haard/ Foyer Schaerbeekois.

Een volledig overzicht van alle wijzigingen vindt men terug op www.delijn.be/aanpassingen.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio