Haacht ontmoet elkaar in de bib

Haacht - Op donderdagnamiddag 8 februari kan men in de bib van Haacht weer terecht voor een 'Bib&Babbel'. Met dit initiatief hoopt de Haachtse Welzijnsraad over de grenzen van taal, cultuur en leeftijd heen een plaats te kunnen bieden waar mensen elkaar in een ongedwongen sfeer voor een babbel en een luisterend oor kunnen ontmoeten.

Of er niet meer ontmoetingsplaatsen kunnen gerealiseerd worden, was een vraag die geregeld bij de bijeenkomsten van de Open Welzijnsraad naar voor kwam. In afwachting van de opening van het dienstencentrum ging de sociale dienst van de gemeente Haacht op zoek naar een minimale invulling van ontmoeting, met de organisatie van een 'Bib&Babbel' tot gevolg die vorig jaar in oktober haar opstart kende. "De bedoeling is om ongedwongen elkaar te kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer", verduidelijkt diensthoofd Sociale Dienst, Caroline Vrancken. "Mensen kunnen in en uit lopen wanneer ze willen. Er kan over vanalles gesproken worden. Bij een drankje, want daar begint een ontmoeting altijd mee natuurlijk.", besluit ze enthousiast.

De volgende editie staat gepland op donderdag 8 februari en dit tussen 14.30 en 16.30 uur in de bib van Haacht, Verhaegenlaan 5.

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio