De storm raast ook over Keerbergen

Foto: Kris De Meester

Keerbergen - Ook Keerbergen wordt sinds deze ochtend geteisterd door de storm die door Vlaanderen raast. In de Hazendreef versperde een boom alvast de weg. Wellicht is dit ook op andere plaatsen het geval. Indien dit zo is, mag u ons dat altijd met een berichtje en foto laten weten via keerbergen@nieuwsblad.be.

De schade wordt ook bevestigd door burgemeester Dominick Vansevenant (N-VA)  "In een aantal straten is er hinder door bomen die gevallen zijn", liet hij ons weten. "Dit is onder meer het geval in de Emiel Opdebeecklaan waar een boom een elektriciteitskabel heeft geraakt." Daarnaast maakte hij ook melding van veel materiaal dat overal valt. "Vuilbakken die leeggemaakt zijn waaiden weg", gaf hij nog mee.."Ik heb er daarstraks zelf enkele op de Oudstrijderslaan onder andere weggehaald."

Ook de gemeentelijke basisschool Het Hinkelpad had af te rekenen met de storm. Zo vloog een deel van het golfplaten dak van de speelplaats weg.

Lezer Wim Devyver waarschuwde wandelaars in ieder geval al voor 'laaghangende bomen' in de Korenbloemweg. Bedankt Wim. 

Intussen ontdekten ook veel Keerbergenaren dat ook in hun tuin de nodige ravage werd aangericht. Dit is onder meer het geval bij bewoners van de Zeeptstraat waar een boom tegen de vlakte ging. 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio