Haachtse leerlingen dingen naar Bednet-prijs

Haachtse leerlingen dingen naar Bednet-prijs

Foto: Carry Vander Aerschot

Haacht - In het kader van de Nationale Pyjamadag mochten de leerlingen van het zesde leerjaar A van de Vrije Basisschool Don Bosco De Puzzel uit Haacht, zoals veel andere schoolkinderen, in pyjama naar school komen. De leerlingen drukten op die manier hun steun uit voor de zieke kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar kunnen maar die via hun computer thuis via Bednet toch de lessen kunnen blijven volgen en zo ook het contact met hun vrienden kunnen behouden.

Via de website van Bednet konden scholen hierbij deelnemen aan een wedstrijd om een originele foto met de klas te maken en deze te posten op de site. De leerlingen van klas 6a lieten deze oproep niet aan zich voorbij gaan en hopen nu zoveel mogelijk stemmen voor hun foto te ontvangen. "De kinderen rekenen alvast op de stem van iedereen", aldus een enthousiaste juf Carry. "Deze lieve kinderen verdienen het." 

Stemmen kan door naar https://pyjamadag.bednet.be/project/11966 te surfen. 

De hoofdprijs zijn pyjama's van Woody en cinematickets voor de hele klas. Bovendien krijgt elke leerling uit het basisonderwijs een Bednetpoes cadeau

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio