Pasta en paëlla bij Feniks Haacht

Haacht - Dit weekend organiseert de Haachtse volleybalclub voor het eerst pasta- en paëlladagen als Feniks Haacht. Hiermee bracht de club de pastadagen van De Mitters en de paëlladagen van Olympia samen tot een nieuw event.

"Al onze pastasauzen worden vrijdagavond vers gemaakt", aldus bestuurslid Pascal Cuppens. "We snijden alle groentjes zelf, en ook dit jaar zorgen we weer voor 2 verrassende sauzen: witloofsaus met bijpassend biertje, en een zéér speciale pestosaus."
Daarnaast kan de club rekenen op enkele paella-experten die zich zullen laten gaan op 10 immens grote paellapannen.
"Bijzonder dit jaar zal de vertoning van de resultaten van onze #FeniksTrickChallenge op groot scherm zijn", gaat Cuppens verder. "Alle teams konden een filmpje indienen met hun volleybal tricks. Het team met de knapste trick mag iets leuk verwachten op onze clubdag op 19 mei."

Natuurlijk staat er dit weekend niet alleen iets culinair op de agenda. Zaterdag zijn er ook twee sportieve activiteiten gepland.  "Onze Heren A (1ste nationale) moeten op verplaatsing bij de 2de in de stand optreden", aldus Cuppens. "Indien we die wedstrijd winnen zetten we een héél grote stap richting de titel. In 3de provinciale spelen onze Dames B elke week voor de titel. Indien we goede uitslagen halen, gaat er zaterdagavond zeker op gedronken worden. Het worden kei-spannende weken voor Feniks Haacht.", besluit hij. 

Waar? Zaal De Kram, Rijmenamsesteenweg 168

Wanneer? Zaterdag 17 maart van 17 tot 21 uur en zondag 18 maart van 11.30 tot 14.30 uur en van 17 tot 20 uur

 

 
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio