Kleurig 4 Kids is de vriendelijkste handelaar van Keerbergen

Kleurig 4 Kids is de vriendelijkste handelaar van Keerbergen

Foto: Handelsgids

Keerbergen - Kleurig 4 Kids werd uitgeroepen tot de vriendelijkste handelaar van Keerbergen. Deze kinderwinkel haalde het voor Office Point, De Spijker en Frituur De Hansburg, die respectievelijk de tweede, derde en vierde plaats behaalden in deze verkiezingen door de Handelsgids werd georganiseerd.

Om de Vriendelijkste Handelaar te kunnen worden, moest de handelaar van minstens 50 verschillende klanten een quotering krijgen.

De Vriendelijkste Handelaars van 2017 ontvingen een Award dat hij of zij in hun zaak kan tentoonstellen. Verder kregen de winnaars extra advertentieruimte op handelsgids.be t.w.v. €600. De 2de, 3de en 4de plaats kregen een advertentieruimte van €300 aan reclamebudget.

De verkiezing werd voor het eerst in 2014 georganiseerd. Zaakvoerder van Handelsgids.be Luc Verheyden: “Het is het belangrijkste stokpaardje voor een KMO en het kost niets", verduidelijkte hij. "Ik stoorde mij dikwijls aan het onvriendelijk gedrag van sommige KMO’s en wilde dit hekelen om hen te helpen. Zo heb ik dan, om dit onder de aandacht te brengen, de verkiezing van de ‘Vriendelijkste handelaar’ gelanceerd. Verkozen worden betekent veel voor een handelaar, want door de erkenning geeft dit vertrouwen aan zijn bestaand cliënteel en  trekken zij hierdoor ook nieuwe klanten aan. Want welke klant wordt nu niet graag vriendelijk behandeld.", besluit hij. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio