Reclameborden ter ondersteuning van handelaars

Reclameborden ter ondersteuning van handelaars

Foto: Conny justé

Haacht - Ter ondersteuning van de Haachtse ondernemers en handelaars die door de langdurige werkzaamheden aan N21 problemen hebben ondervonden, plaatste de gemeente grote reclameborden op 6 invalswegen naar de gemeente om duidelijk te maken dat Haacht weer bereikbaar is.

Sinds april 2016 werkten het Agentschap Wegen en Verkeer en Aquafin aan de herinrichting van de gewestweg N21 (Haachtsesteenweg en Werchtersesteenweg). Nu donderdag nog alleen de nodige belijning op de wegen moet worden aangebracht en deze wegen vrijdag definitief worden opengesteld, wilde het Haachtse bestuur de klanten van de Haachtse ondernemers en handelaars hiervan via grote reclameborden op de hoogte stellen. "Ondernemers gevestigd langsheen de N21 en in het centrum van Haacht hebben negatieve gevolgen ondervonden door de langdurige werken", aldus de bevoegde schepen, Nico Bogaerts (Open VLD). "We willen klanten die langs de Werchtersesteenweg Haacht moeten bereiken laten weten dat er nu weer een vlotte verbinding mogelijk is." 

Hiertoe plaatste de gemeente 6 reclameborden van 4m2 in de verschillende buurgemeenten van Haacht. Een maand lang moeten zij ervoor zorgen dat men in die buurgemeenten opnieuw weet dat Haacht bereikbaar is. 
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio