Thierry Frit draagt voor het tweede jaar op rij de titel van Beste frituur van Haacht

Thierry Frit draagt voor het tweede jaar op rij de titel van Beste frituur van Haacht

Foto: Conny justé

Haacht - Voor het tweede jaar op rij werd Thierry Frit door de lezers van Het Nieuwsblad uitgeroepen tot beste frituur van Haacht.

2.943 frituren. Zoveel eettenten maakten er kans op de titel van ‘Beste Frituur van Vlaanderen’. Twee weken lang stemde u tijdens de zoektocht van Het Nieuwsblad mee op uw voorkeur. Of het nu ging om indrukwekkende stadszaken of om de kleine barak om de hoek, 61.212 mensen gaven hun stem aan hun favoriete frituur. Nu zijn de winnaars per gemeente bekend.

In Haacht ging Thierry Duson en zijn Wespelaarse frituur Thierry Frit voor het tweede jaar op rij met de eer lopen. Thierry, die intussen al voor het 11de jaar in het centrum van deze pittoreske deelgemeente van Haacht zijn frituur uitbaat, heeft er niet meteen een verklaring voor wanneer we hem op zijn vakantieadres opbellen. "Ik denk dat ik mijn job heel graag doe en dat mijn klanten dat waarderen", aldus Thierry. "We werken dagelijks met verse producten en we proberen onze klanten dagelijks goed in de watten leggen. Een formule die blijkbaar op de nodige waardering kan rekenen. We zijn onze klanten dan ook heel dankbaar dat ze op ons hebben gestemd." 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio