Goes Out With DJ Gert.V treedt op in Kaffee Claude.

Lokale Helden komen naar Haacht

Haacht - Op vrijdag 27 april vindt de derde editie van Lokale Helden plaats in 200 (!) Vlaamse en Brusselse gemeenten. Onder impuls van Poppunt geven artiesten op één dag maar liefst 1.050 optredens op 390 podia in hun buurt. In die zin is Lokale Helden zonder meer ’s lands grootste muziekevenement, en een uitgelezen kans voor iedereen om lokaal talent te ontdekken, ook in Oost-Brabant. Ook in Haacht kan men Lokale Helden ontdekken. Zo treedt Goes Out With DJ Gert.V op in Kaffee Claude.

Met Lokale Helden daagt Poppunt (de vzw die zich met info, advies en speelkansen inzet voor alle muzikanten, dj’s en producers) iedereen met een hart voor muziek en zin voor ondernemerschap uit om op één dag samen optredens te organiseren voor lokaal talent. Poppunt biedt hen daarbij expertise en tools, een leerrijke ervaring én een publiek. Zo wist de organisatie onder het motto ‘support your local scene’ op drie edities tijd organisatoren in maar liefst 4 op 5 gemeenten te overtuigen om deel te nemen aan Lokale Helden.

Ook dit jaar gaan tal van jeugd- en cultuurdiensten, clubs, festivals, kroegen, scholen, jeugdhuizen en andere initiatiefnemers de uitdaging aan, en ze doen dat bijzonder vaak samen. Lokale Helden en haar organisatoren brengen het Vlaamse muzieklandschap van onderuit in beweging.

In Haacht zorgt de lokale dj Goes Gert V. voor een heldenavond met dansbare muziek van de jaren '80 tot nu  op vrijdag 27 april vanaf 22 uur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio