Lokale Helden komen naar Tremelo

Tremelo - Op vrijdag 27 april vindt de derde editie van Lokale Helden plaats in 200 (!) Vlaamse en Brusselse gemeenten. Onder impuls van Poppunt geven artiesten op één dag maar liefst 1.050 optredens op 390 podia in hun buurt. In die zin is Lokale Helden zonder meer ’s lands grootste muziekevenement, en een uitgelezen kans voor iedereen om lokaal talent te ontdekken, ook in Oost-Brabant. Ook in Tremelo kan men Lokale Helden ontdekken. Zo kan men in Jeugdhuis Den Borduur terecht voor optredens van Dino Daan & The Gang X Polak en The Infantry.

Met Lokale Helden daagt Poppunt (de vzw die zich met info, advies en speelkansen inzet voor alle muzikanten, dj’s en producers) iedereen met een hart voor muziek en zin voor ondernemerschap uit om op één dag samen optredens te organiseren voor lokaal talent. Poppunt biedt hen daarbij expertise en tools, een leerrijke ervaring én een publiek. Zo wist de organisatie onder het motto ‘support your local scene’ op drie edities tijd organisatoren in maar liefst 4 op 5 gemeenten te overtuigen om deel te nemen aan Lokale Helden.

Ook dit jaar gaan tal van jeugd- en cultuurdiensten, clubs, festivals, kroegen, scholen, jeugdhuizen en andere initiatiefnemers de uitdaging aan, en ze doen dat bijzonder vaak samen. Lokale Helden en haar organisatoren brengen het Vlaamse muzieklandschap van onderuit in beweging.

In Tremelo laat Jeugdhuis Den Borduur het lokale talent van Baal/Tremelo en Keerbergen weerklinken. Zo kan men er op vrijdag 27 april vanaf 20 uur terecht voor optredens van Dino Daan & The Gang X Polak (Vlaamse Hip Hop/Rap, Baal) en The Infantry (Rockgroep, Keerbergen)

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio