Durabrik stelt 9 woningen en appartementen open

Durabrik stelt 9 woningen en appartementen open

Het woonproject in Tildonk Foto: www.Durabrik.be

Haacht / Rotselaar - Op zondag 6 mei organiseert de confederatie bouw voor de 12e keer Open Wervendag. Met dit initiatief wil de confederatie de bouw extra in de kijker zetten. Het thema voor dit jaar luidt ‘innovatie en vakmanschap’. Bouwbedrijf Durabrik stelt 9 projecten open voor het publiek die dag, zowel woningen als appartementen.

Zo kan men tijdens Open Wervendag in Tildonk Hof Ter Lipse bezichtigen: een appartementsgebouw met 26 nieuwbouw appartementen met grote leefterrassen en bankjes in de voortuin.

 In Rotselaar kan men dan weer kennis maken met gestapeld wonen: een combinatie van tuinwoningen en terrasappartementen. De verkaveling in Rotselaar bestaat uit zowel open als gesloten en halfopen bebouwingen, tuinappartementen en terraswoningen met daartussen veel groen. Momenteel zijn er enkel nog halfopen woningen met plat dak en terraswoningen beschikbaar, en een aantal loten voor open bebouwingen. Er is een parkje voor de bewoners waar men kan picknicken tussen de wilde bloemen; voor de kinderen is er een sluippad en een klim- en glijboerderij. De terraswoningen zijn een recente ontwikkeling. Op het gelijkvloers vindt men appartementen met twee slaapkamers. Daar bovenop bouwen ze volwaardige woningen, voor al wie graag van het groen geniet, maar geen behoefte heeft aan een eigen grote tuin. 

Meer info: www.durabrik.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio