WZC Damiaan hield een bijzondere restaurantdag

Foto: Elke Van Aerschot

Tremelo - Na het grote succes van de restaurantdag van verleden jaar, waarbij er 'biefstuk met frietjes' op het menu stond, werd er op vraag van de bewoners van Distel, Camelia en Narcis een nieuwe restaurantdag rond scampi uitgewerkt in WZC Damiaan.

Met de collega's Annemie en Inge gingen de animatoren van WoonZorgCentrum Damiaan onlangs aan de slag om ook deze restaurantdag in goede banen te leiden.  Ze lieten zich deze  bijstaan door ervaren wok-kunstenaar Pascal van Huize de Veuster die zeer graag kookt en ook voorzien is van potten en pannen.  Aangezien er 85 bewoners naar de restaurantdag zouden, moesten er nog enkele vrijwilligers opgetrommeld worden om de klus te klaren.  

"Om 13 uur hebben we de wokken boven gehaald en na enkele uurtjes hadden we een heuse menu met gewokte groentjes in een cocossausje", aldus een tevreden Teamcoach ergo-en animatieteam, Elke Van Aerschot. "De 85 restaurantgangers hadden de keuze tussen scampi of kip met gewokte groentjes en stokbrood. Al vlug bleek dit echt een schot in de roos te zijn, want de geur trok vele nieuwsgierigen en werd de vraag geopperd om dit nog eens te organiseren voor andere afdelingen.  ..... Dus gaan we nog eens in de wok vliegen op 3 juli voor de volledige beneden verdieping.", besluit ze enthousiast.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio