Ontbijtbuffet bij Huize De Veuster

Tremelo - Op zondag 3 juni organiseert Huize De Veuster samen met Kiwanis Tielt-Winge een ontbijtbuffet ten voordele van het tehuis voor volwassenen met een mentale beperking.

Voor de prijs van 15 euro per volwassene geniet men van een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. fruitsap, diverse soorten brood, meerdere soorten broodjes en koffiekoeken, gevarieerd beleg qua kaas en fijne vleeswaren, soep, eiergerechten, balletjes met krieken en dessert - als dranken voorzien we koffie, thee en chocomelk. Kinderen jonger dan 12 jaar en mensen met een beperking betalen slechts 10 euro. Kinderen onder de vier jaar eten gratis. 

Omdat de organisatie iedereen een comfortabele zitplaats wil geven, daarom hebben ze ervoor gekozen om dit jaar te werken met twee shifts. Men kiest er voor om te komen eten tussen 8u30 en 10u15, ofwel opteert men voor de tweede shift die om 10u45 start en doorloopt tot 13 uur. Men mag uiteraard iets later inpikken, maar er wordt wel gevraagd het tijdstip waarop jouw shift eindigt te respecteren. Ook de kaarten verschillen voor de twee shiften, men dient dus op voorhand te kiezen. 

Om dit ontbijt optimaal te organiseren, moet men vooraf reserveren. Dit kan bij de leden van Kiwanis  (kiwanistieltwinge@gmail.com)   of bij Huize De Veuster (eva.tossyn@huizedeveuster.be of ellen.heyligen@huizedeveuster.be of op nr 016/53 65 95).

De kaarten zijn vooraf te betalen bij de hierboven vermelde personen, op rekening van Huize De Veuster BE34 4255 1837 7190  of op rekening BE73 2307 1343 9060 van Kiwanis Tielt-Winge (vermeld 'ontbijtbuffet 2018 en de gekozen shift', aantal kaarten en jouw gegevens - wij leggen de kaarten dan klaar aan de inkom).

De inschrijvingen worden om logistieke redenen afgesloten op maandagmiddag 28 mei. Kom je met zes of meer, dan is het mogelijk om plaatsen te reserveren voor een bepaald tijdstip (let wel: ze worden tien minuten na de voorziene aankomst weer vrijgegeven, wees dus op tijd). Je dient dit wel via e-mail door te geven, zodat ze er rekening mee kunnen houden.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio