Ons Koper treedt op in Den Breughel

Ons Koper treedt op in Den Breughel

Foto: Ons Koper

Haacht - Op zondag 10 juni nemen de muzikanten van 'Ons Koper' uit Wakkerzeel, het publiek in GC Den Breughel mee op hun muzikale reis door de film- en musicalwereld. Drigent Jeroen Moons heeft samen met de muzikanten een gevarieerd programma opgesteld met onder andere muziek van: Hans Zimmer, James Horner en Ennio Morricone. Daarnaast is er ook ruimte voor enkele minder voor de hand liggende stukken uit de Vlaamse en Engelse filmscene.

Vorig jaar brachten een tiental koperblazers muzikale pareltjes geschreven door dirigenten met een verleden in de regio groot Haacht. 
Ondertussen groeide 'Ons Koper' verder en musiceren ze elke week met een vijftiental leden. Dirigent Jeroen Moens zorgt ervoor dat deze gemotiveerde blazers als een harmonisch geheel klinken 

Dit jaar werd voor hun optreden in het Haachtse GemeenschapsCentrum gekozen voor een showbizzthema. "Qua beleving zitten er veel gevoelens in dat soort muziek verwerkt", aldus hun dirigent. "Euforie, passie en melancholie zijn er maar enkele van. Koolmijnen, woestijnvlakten en wielerwedstrijden zijn dan weer enkele van de locaties waar we samen met het publiek zullen langs reizen. ", besluit hij. 

  • 'Ons Koper' op de Rode Loper
  • Zondag 10 juni 2018 om 15 uur 
  • GC Den Breughel, Wespelaarsesteenweg 85 3150 Haacht
  • Info & tickets: onskoper@gmail.com of 0472/26.09.34 VVK 5€ ; Kassa 7€  (kinderen -12 jaar gratis)

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio