Vader en zoon Longin voor Ford Feyaerts en XDnet aan start Ford Fiesta Sprint Cup Belgium

Vader en zoon Longin voor Ford Feyaerts en XDnet aan start Ford Fiesta Sprint Cup Belgium

David Commers, Stienes Longin, Bert Longin, Tom Feyaerts Foto: Renee Rutten

Haacht - Bert en zijn zoon Stienes Longin vertegenwoordigen garage Ford Feyaerts, met vestigingen in Haacht en Aarschot, en IT-speler XDnet op de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium. Deze gloednieuwe Belgische sprintcompetitie start op zaterdag 30 juni met de Superprix Zolder. Op zondag 21 oktober wordt in Asse beslist wie zich tot de eerste kampioen van deze nieuwe competitie mag kronen.

Nadat andere Ford-verdelers hun coureurs reeds bekendmaakten, is het nu ook voor Ford Feyaerts en IT-speler XDnet tijd om uit te pakken met hun duo. En dat bestaat uit niemand minder dan vader en zoon Longin. Stienes is met zijn ervaring en jeugdigheid de geknipte persoon om hun eer te verdedigen. “Ook zijn Vlaams-Brabantse roots zorgen voor een sterke band”, aldus Tom Feyaerts, zaakvoerder van Ford Feyaerts.

Naast Stienes zal ook vader Bert Longin twee keer aan de start verschijnen in naam van Feyaerts en XDnet. “We werken al jaar en dag samen met zowel Ford Feyaerts als Longin. Deze competitie zien we dan ook als de uitgelezen kans om onze expertise te bundelen. Bovendien is er tijdens die jarenlange samenwerking ook een vriendschap ontstaan, wat het des te leuker maakt om aan de finish voor vader en zoon Longin te supporteren”, verklaart David Commers, CEO van XDnet. Zowel Feyaerts als XDnet konden zich dus geen beter lokaal duo wensen.

Om dat te vieren, geven ze 200 tickets weg voor de openingswedstrijd in Zolder van 30 juni tot 1 juli. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden bij Ford Feyaerts in Haacht of Aarschot. De eerste 200 ontvangen een gratis toegangsticket.

Met hun deelname aan de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium wil Ford Feyaerts de nieuwe Ford Fiesta op een sportieve manier in de kijker zetten. En dat bij een breder publiek. De wagen waarmee geracet zal worden, is dan ook de Ford Fiesta Look ST Line. “Met vader en zoon Longin als sterk lokaal duo dat zeker tot de favorieten behoort, willen we onze klanten naar de circuits brengen”, aldus Tom Feyaerts.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio