Elektriciteitspaal blokkeerde kruispunt

Haacht - Doordat een kraanwagen een elektriciteitspaal heeft geraakt aan het kruispunt van de Keerbergsesteenweg met de Zoellaan en de Lombaardenlaan, was het kruispunt een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Op dinsdag 2 juli heeft een kraanwagen een elektriciteitspaal geraakt aan het kruispunt van de Keerbergsesteenweg met de Zoellaan en Lombaardenlaan. 
De arm van de kraan op de vrachtwagen was tegen een elektriciteitspaal aan het kruispunt gebotst. De paal viel op de rijbaan en blokkeerde het kruispunt. Omdat het om elektriciteitspaal gaat, was er ook heel wat schade aan de nutsleidingen. Een deel van de leidingen is naar beneden gekomen en enkele woningen op de Keerbergsesteenweg en in de Zoellaan hadden geen elektriciteit.

De brandweer en nutsmaatschappijen zijn volop aan de slag. Nadien moet de elektriciteit hersteld worden. Hoe lang deze herstellingswerken zullen duren is nog niet geweten.

Aangepaste verkeerssituatie
Rond 16 uur werd het kruispunt terug vrijgemaakt. Enkel een deel van de Keerbergsesteenweg is afgesloten tussen het kruispunt tot aan de winkel HUBO.
Aangezien de lichten op het kruispunt niet werken,  wordt opgeroepen extra voorzichtig te zijn.

Bron: www.haacht.be

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio