Op kamp met muziekvereniging Sonora

Tremelo - Muziekvereniging Sonora Tremelo ging naar jaarlijkse traditie een weekje samen op kamp. Dit intergalactische kamp, met als thema Star Wars, vond plaats van 15 tot 22 juli in Bredene.

Een hele week werd samen muziek gemaakt maar ook voor themaspelletjes, uitstapjes naar zee en een kwis was er tijd voorzien.
De deelnemers, variërend in leeftijd van 3 maanden tot 70-plus,  kijken dan ook terug op een zonovergoten week en onvergetelijke herinneringen. Aldus Annelies Maes. De week werd afgesloten met een 'Kiosk concert' in het Astridpark in Brugge en dit voor de trouwe fans die er een daguitstapje van maakten. Ook toeristen, van over de hele wereld,  lieten de kans niet voorbij gaan om dit onverwacht concert mee te pikken.  Sonora kon hen boeien met een programma dat begon met het Star Wars Thema, verder ging met onder meer Abba, Avicii,  Beauty and the Beast, om af te sluiten met The Final Countdown, onder leiding van dirigent Geert Ramaekers.


Vanaf september start Sonora met een opleiding voor nieuwe muzikanten. Ook zijn ze nog steeds op zoek naar versterking.  Meer info op www.sonoratremelo.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio