Voetbalkermis bij KVC Haacht

Haacht - Van zaterdag 11 tot woensdag 15 augustus organiseert de Haachtse voetbalclub, KVC Haacht, haar jaarlijkse voetbalkermis.

De aftrap voor het evenement wordt  zaterdag 11 augustus om 16 uur gegeven. Dan opent de keuken haar deuren, met op het menu: mosselen, tomaat garnaal, stoofvlees, steak en koude schotel. Ook zondag kan men er vanaf 12 uur terecht; hetzelfde geldt voor woensdag.

Daarnaast staan er nog tal van sportieve activiteiten op het programma. Zo zijn er vier dagen lang voetbalwedstrijden. Op zaterdag 11 augustus spelen achtereenvolgens de U15 (om 15 uur) en de U17 (om 17 uur) tegen Sp. Rotselaar. Op zondag nemen de U10 het om 15.30 uur op tegen de U11. Om 16 uur is het dan de beurt aan de Energie Sport Contest B waarbij de B ploeg van Haacht het opneemt tegen VC Houtem-Oplinter. Waarna om 18 uur de Beker van Brabant wordt gespeeld door de A ploeg tegen KFC Lennik. Op Maandag nemen de reserves van Haacht het op tegen de B ploeg van Aartselaar en dit om 19.30 uur. Woensdag neemt de B ploeg van Haacht het dan weer o ptegen Wavria om 15 uur, waarna de A ploeg van Haacht afsluit tegen KFC Katelijne. 

Waar? Burgemeester Cloetensstadion, aan de sporthal te Wespelaar. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio