Gemeente ondergaat asfalteringswerken

Tremelo - Binnenkort worden in tal van straten in onze gemeente asfalteringswerken uitgevoerd. De aannemer start op maandag 20 augustus in de Kruisstraat. Vanaf eind augustus worden de andere straten aangepakt. Dit zal de nodige verkeershinder en omleidingen met zich mee brengen.

In de Kruisstraat worden vanaf het rond punt tot aan de Basdongenstraat de nodige werken uitgevoerd. Eerst worden alle putdeksels op hoogte gebracht. 
Dit gebeurt in twee fasen:
Fase 1 vanaf het rond punt tot het kruispunt Baalsebaan (Aldi) op 20 en 21 augustus. Er wordt een omleiding voorzien.
Fase 2 vanaf het kruispunt Baalsebaan tot aan de Basdongenstraat op 22, 23 en 24 augustus. Hier wordt gewerkt met verkeerslichten en alternerend verkeer.

Tijdens de frees- en asfalteringswerken op 29 en 30 augustus wordt de volledige werfzone afgesloten en het verkeer omgeleid.
 

De Lijn:
De haltes 'gemeentehuis' en 'bibliotheek' van de lijnen naar Mechelen worden tijdens de werken niet bediend. Op 29 en 30 augustus zullen de doorgaande ritten Mechelen-Aarschot in beide richtingen rijden via de Oude Putsebaan en de N21. De verkorte ritten van en naar Tremelo Vinneweg rijden via de Oude Putsebaan, de N21 en de Tremelobaan-Werchtersebaan. Deze informatie wordt uitgehangen aan de haltes en is te raadplegen op www.delijn.be

 

Diverse straten

Eind augustus en begin september worden er asfalteringswerken uitgevoerd in diverse straten op het grondgebied van Tremel en Baal. 

Volgende straten staan op de planning:

Van Espenstraat
Feyaertsstraat
Soeteweystraat
Kalvennestraat
Processieweg
Hilstraat
Kerkebosstraat
Balenbergstraatje
Kruisboslaan
Berkendreef
Barbarastraat
Galgenbergstraat
Grootlosestraat 69-71
Pater Damiaanstraat
Parking kerk Ninde

De bewoners van deze straten ontvangen in de week van 20 augustus een brief met de planning en verdere informatie.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio