Trouwen doe je op de speciaalste dag van het jaar

Foto: Christel Coremans

Tremelo - De populairste dag om te trouwen in 2018 schijnt 18 augustus 2018 te zijn. 18.08.2018, een datum die je als bruid of bruidegom wellicht niet snel zal vergeten. Zo dachten in Tremelo toch 8 koppels. Onder hen Nancy Coremans en haar kersverse echtgenote Sarah Appeltans. Samen met hun drie kindjes gaven ze elkaar vandaag op het gemeentehuis van Tremelo het ja-woord om nadien ook op een bijzondere lokatie, het strand van Scheveningen, feest te vieren. Ook Ulrike Craninx en haar echtgenoot Sven Verbeeck hadden tijdens hun vakantie op Kreta meteen 18.08.2018 als trouwdatum gekozen en voegden gisteren de daad bij het woord.

18.08.2018, ze zullen het niet snel vergeten, Nancy en Sarah. Nochtans was het eerder toevallig dat deze datum werd gekozen. Zo vertelt Nancy aan de telefoon, op de bus richting Scheveningen. "Twee jaar geleden hadden we een trouwbeurs bezocht. Op de rode loper vroegen ze ons naar een mogelijke trouwdatum. Eerder voor de grap zei ik toen 18.08.2018. Maar meteen vonden we ook heel goed klinken, waardoor we plots een echte trouwdatum hadden." Vandaag is het gelukkige koppeltje, dat intussen al bijna 8 jaar samen is en drie kindjes samen heeft, dan ook echt in het huwelijk getreden. 

Niet alleen de huwelijksdatum, ook het strand hebben beide koppels duidelijk gemeen. Na bijna 13 jaar samen te zijn heeft Sven Verbeeck zijn Ulrike vorig jaar op vakantie in Kreta ten huwelijk gevraagd op het strand. "Wij hebben toen eigenlijk onmiddellijk voor 18-08-18 gekozen", adus Ulrike. "Dit omdat dit toch wel een speciale datum is." Het gelukkige paar, dat ook samen de Tremelose krantenwinkel De Loft uitbaat, trad ook gisteren in het huwelijk. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio