Hogteneers voor het goede doel

Hogteneers voor het goede doel

Foto: Conny Justé

Haacht - Op 21, 22 en 23 september werd 6.862,95 euro opgehaald met de voorstelling 'Hogteneers van vruger'. Deze opbrengst wordt geschonken aan drie goede doelen: Kom op tegen Kanker, vzw Rozemarijn en Samana. Eerder bracht de plantjesverkoop al 15.120 euro op ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Op 21, 22 en 23 september 2018 stonden Gaston Stas en Louis Deca op de planken van GC Den Breughel met hun voorstelling Hogteneers van vruger, een reis door de geschiedenis van onze gemeente vol verhalen over bekende en minder bekende Hogteneers. Meer dan zevenhonderd mensen kwamen de voorstelling bekijken en in totaal werd 6.862,95 euro ingezameld voor Kom op tegen Kanker, vzw Rozemarijn en Samana.

Eerder verkochten vrijwilligers ook azalea's ten voordele van Kom op tegen Kanker tijdens het plantjesweekend van 12 tot 16 september. De plantjesverkoop bracht dit jaar 15.120 euro op. Tijdens de Autovrije Zondag kon je fietsen op rollen ten voordele van de campagne. Die actie bracht 253,80 euro op. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio