BOBO opent tweede vestiging in Erpe-Mere

BOBO opent tweede vestiging in Erpe-Mere

Foto: BOBO

Tremelo - Iets meer dan een jaar nadat de bekende kledingwinkel BOBO in Tremelo werd overgenomen door de familie Floru, beslist deze om een tweede vestiging in Erpe-Mere te openen.

Iets meer dan een jaar geleden werd de bekende kledingwinkel BOBO in Tremelo overgenomen door de familie Floru. Deze familie is ook de eigenaar van de Intro Fashionstores, met drie kledingzaken in Asse, Wetteren en Denderleeuw. Vandaag kondigen ze de opening aan van een tweede vestiging van BOBO in Erpe-Mere en een vierde vestiging van Intro Fashionstore dat in hetzelfde pand onderdak zal krijgen. "Door beide winkelconcepten onder één dak te brengen kunnen we een brede groep aan klanten bedienen", zo luidt het. "Speelse maar tevens chique dameskledij van eigen ingekochte Italiaanse collecties in BOBO en leuke, jonge en betaalbare merken voor het hele gezin in Intro Fashionstore."

 De nieuwe winkel, gelegen aan de Oudenaardsesteenweg 325, is 1.500 vierkante meter groot en zal werk bieden aan een 20-tal medewerkers. Na een grondige verbouwing staat het feestelijke openingsweekend gepland op zaterdag 20 en zondag 21 oktober.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio