Tildonk wandelt voor de 15de keer met Halloween

Tildonk wandelt voor de 15de keer met Halloween

Foto: Steven Fagard

Haacht - Op zaterdag 27 oktober organiseert VBS De Lambertzhoeve uit Tildonk voor de 15de keer een Halloweenwandeling. De tocht vertrekt vanop de speelplaats van de school, waarbij de schoolpoort toegang geeft tot een sprookjesachtig kasteel. Tijdens het wachten kunnen kinderen zich uitleven met verschillende spelletjes in het Halloweenthema zoals monsterpong en spinnenblazen.

Er is keuze uit 2 wandelingen in en rond Tildonk. De grote tocht van 4 km is voor de kinderen die van een stoere uitdaging houden en echt willen griezelen. De korte toer, 2,5 km, mikt op de jongste kinderen die toch nog een beetje dapper zijn. Langs het parcours houden de wandelaars halt bij negen acts. De ouderwerking krijgt hiervoor de hulp van enthousiaste ouders en oud-leerlingen van de school. Ook de Leuvense toneelschool Jonna brengt al enkele jaren mooie acts op de tocht met een mooi vuurspektakel na zonsondergang.

Voor de vorige editie daagden er 797 wandelaars op. Tickets zijn verkrijgbaar tot vrijdag 26 oktober via www.lambertzhoeve.be

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio