Halloweentocht van Huize De Veuster is volledig uitverkocht

Halloweentocht van Huize De Veuster is volledig uitverkocht

Het circulatieplan Foto: Huize de Veuster

Tremelo - Naar tweejaarlijkse gewoonte organiseert Huize De Veuster op 31 oktober weer een Halloweentocht. Wie nog geen kaartje heeft weten te bemachtigen, is eraan voor de moeite. De tocht is immers volledig uitverkocht.

Zoals het al vele jaren het geval is, is de bloedstollende wandeling van ongeveer 3 km weer heel populair. Zo kunnen er noch in voorverkoop noch aan de kasse nog kaarten worden aangekocht.

De eerste moedigen vertrekken woensdag 31 oktober om 18.30 uur, de laatste groep om 21u30. Indien u morgenavond mensen hoort gillen, weet u waarom dit zo is.

Om het drukke verkeer wat vlotter te laten doorstromen werd in samenspraak met politie BRT een bijzonder circulatieplan opgesteld. Hierop werden de parkeermogelijkheden aangegeven en vindt men ook welke straten tijdelijk tot enkelrichting werden ingericht. 

De Halloweentocht start zoals gebruikelijk op de terreinen van Huize de Veuster. Parking zoals gebruikelijk: parking rusthuis, weides naast Beverlaak, parking kerk Ninde en langs de kant van de baan indien de rest vol zit. Het bordje 'parking Halloween + pijl' dat men in Werchter vindt is niet gericht op de halloweenwandeling in Ninde. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio