Unizo stelt eerste ondernemerscafé voor

Tremelo / Begijnendijk / Keerbergen - Op vrijdag 16 november organiseert Unizo Begijnendijk-Keerbergen-Tremelo haar eerste ondernemerscafé, erop gericht lokale ondernemers samen te brengen om zo een sterk netwerk te kunnen opbouwen. De aftrap wordt gegeven bij New Optics in Keerbergen.

We starten met een nieuw evenement, m.n. een ondernemerscafé bij een lokale ondernemer. New Optics bijt de spits af! Wij zorgen voor een korte informatiesessie over optimaal netwerken, drank en hapjes en veel tijd om met elkaar te netwerken. Extraatje: brillenshow met goedgekleurde modellen! Allen daarheen

 

"Ondernemers met elkaar in contact brengen zodat zij een plaatselijk sterk netwerk kunnen uitwerken, dat is de bedoeling van ons ondernemerscafé", verduidelijkt Chris Goris. "Bij de 'After Works' in Belmondo, die overigens altijd zeer leuk waren, was er minder mogelijkheid om tot een echt gesprek te komen, de nadruk lag daar meer op de muziek. Nu willen we meer ruimte bieden aan een informatief deel, een meer ludiek of onderhoudend deel - in casu een brillenshow - , gevolgd dooreen receptie met netwerkmogelijkheid. "

Alle ondernemers zijn welkom op vanaf 19.30 uur bij New Optics aan de Haachtsebaan 26 in Keerbergen. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio