Terugblik. Huize De Veuster kijkt terug op succesvolle Halloweentocht

Tremelo - Naar tweejaarlijkse gewoonte organiseerde Huize De Veuster ook dit jaar weer een halloweentocht. Deze brak niet alleen het bezoekersrecord, maar verliep ook organisatorisch op wieltjes.

1500 kaarten werden er op voorhand verkocht voor de populaire halloweentocht, zoveel dat de verkoop reeds voor de aanvang van de tocht diende te worden stillgelegd. Een goede beslissing zo bleek. "We werkten dit jaar met voorverkoop om de lange rijen aan de kassa wat op te lossen", verduidelijkt Conan Mattheus. "En desondanks het feit dat we in voorverkoop 300 kaarten meer verkocht hebben dan er mensen geweest waren bij de vorige editie, verliep ales heel rustig. Hierdoor hebben we halverwege de avond dan ook kunnen beslissen om nog mensen toe te laten. 

In totaal kon de organisatie dit jaar op 1650 deelnemers rekenen, een nieuw record. "We krijgen dit alleen gerealiseerd door de logistieke en organisatorische steun van de gemeente en vooral de sport- en vrijetijdsdienst", gaat Conan verder. "Alsook van onze andere groepen waar we mee samenwerken zoals het Kapeltheater, Wim Vrancken Rieten daken. Artisan, Fotoclub Tremelo, de Dakota vliegclub, Wero dansschool Rotselaar, Natuurpunt Tremelo, Het Wit-Gele Kruis, WZC Damiaan en hun vrijwilligers en natuurlijk onze vrijwilligers en personeel. Aangezien Halloween helemaal in de lift zit willen we volgende editie nog groter en enger maken dan de afgelopen edities.", belooft hij enthousiast. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio