KMG Boekhouding opent nieuw kantoor in Tremelo

KMG Boekhouding opent nieuw kantoor in Tremelo

Foto: Sven Helsen

Tremelo / Keerbergen - KMG Boekhouding uit Herk-de-Stad opent een nieuw kantoor in Tremelo.

 “De laatste maanden kloppen steeds meer klanten uit de regio Tremelo bij ons aan voor boekhoudadvies. Om deze klanten persoonlijk te begeleiden, openen we hier ons nieuwe kantoor”, licht Sven Helsen (vennoot van KMG) toe. “KMG heeft hiervoor de ideale partner gevonden in Gunter De Roover. Hij heeft al heel wat ervaring in de regio als zaakvoerder van boekhoudkantoor Eigen Kracht in Keerbergen.” Net zoals het hoofdkantoor in Herk-De-Stad zal KMG Tremelo inspelen op de maatschappelijke trend van digitale boekhouding. KMG groeit met deze stap naar een kantoor van 17 medewerkers.

KMG Boekhouding heeft de laatste jaren al een heel parcours afgelegd: van een eenmanszaak opgericht in 2002 door Ronnie Buckinx groeide het bedrijf in 2018 uit tot een kantoor van 17 medewerkers. Een nieuwe vestiging is dan ook een logische volgende stap. Aldus de zaakvoerders.  En Tremelo is geen toevallige keuze: Sven Helsen, sinds 2 jaar vennoot bij KMG, is afkomstig uit Tremelo. Via zijn lokaal netwerk vonden steeds meer klanten de weg naar KMG.

Nieuwe vennoot Gunter De Roover

KMG heeft een partner gevonden in Gunter De Roover, die veel ervaring en kennis over de regio meebrengt. Samen openen de drie vennoten Ronnie Buckinx, Sven Helsen en Gunter De Roover een nieuw boekhoudkantoor aan de Vinneweg in Tremelo. Het volledige cliënteel én de drie dossierbeheerders van Eigen Kracht verhuizen mee. “Ik ben erg enthousiast over dit partnerschap”, aldus Gunter De Roover. “KMG heeft al heel wat ervaring met het digitale luik van boekhouding. Zulke digitalisering is onomkeerbaar en zal de komende jaren meer en meer de gangbare praktijk worden. Ik ben dan ook erg blij dat onze klanten, indien ze geïnteresseerd zijn, vanaf nu beroep kunnen doen op die extra digitale expertise.”

Meer info: www.kmgonline.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio