Vertraging bij werken aan de Dijkstraat

Haacht - De werken aan het fietspad aan de Dijkstraat hebben vertraging opgelopen omdat Proximus eerst een kabel moet herstellen.

De werken aan het fietspad aan de Dijkstraat, tussen de Spar en de overweg, hebben vertraging opgelopen omdat Proximus vorige week heeft vastgesteld dat er een kabel was beschadigd. "Deze kabel is hoogst waarschijnlijk door werken van Eandis beschadigd", aldus algemeen directeur van Haacht, Luc Van Rillaer. "Deze werken werden enkele maanden terug uitgevoerd. Proximus heeft donderdag het probleem opgezocht en wist te vertellen dat het herstel toch 2 dagen zou duren."

De directeur brengt ook even de afspraken die met de aannemer werden gemaakt in herinnering: Tegen vrijdagavond, 7 december, moet het stuk tussen Dijkstraat 44 en de overweg afgewerkt zijn. Ook het herstellen van de opritten in de Dijkstraat tussen de overweg en de Nieuwstraat moet in orde worden gebracht. Tegen 14 december moet fase 2A van de Dijkstraat af zijn tenzij de weersomstandigheden bar slecht zouden zijn. Na het beëindigen van fase 2A (herstel opritten bij inbegrepen) moet alle signalisatie aan de kant worden gezet.
Er wordt dit jaar niet meer gestart aan fase 2B en fase 3.
Fase 2B betreft de overkant en fase 3 betreft het laatste stuk tussen Boekweitstraat en inrit sporthal.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio