Gemeente nodigt uit op nieuwjaarsdrink

Gemeente nodigt uit op nieuwjaarsdrink

Foto: Conny Justé

Tremelo - Op zaterdag 12 januari nodigt het Tremelose gemeentebestuur alle inwoners tussen 17 en 20 uur uit op een nieuwjaarsdrink op het Damiaanplein.

Op zaterdag 12 januari wordt alle Tremelonaren van 17 tot 20 uur op het Damiaanplein getracteerd op een gratis hapje en drankje. Men vindt er ook smoutebollen en frietjes. Tevens heeft men de mogelijkheid om op de foto te gaan in de sfeervolle winterhut. Voor de muzikale omkadering zorgt de Tremelose coverband 'Copycat'

De drankenverkoop is ten voordele van Siddartha.

In het kader van het gemeentelijk project 'Toegankelijke gemeente' besteden de organisatoren tijdens de Nieuwjaarsdrink bijzondere aandacht aan de toegankelijkheid voor personen met een beperking. Zo zijn er voorbehouden parkeerplaatsen in de onmiddellijke omgeving van het Damiaanplein: bibliotheek (2 plaatsen), zwembad (2 plaatsen), parking Hilstraat (2 plaatsen) en aan de kerk (1 plaats). Daarnaast zorgt de Mindermobielencentrale voor gratis aangepast vervoer. De rit moet uiterlijk vrijdag 11 januari voor 17 uur via het telefoonnummer 016 53 75 40 worden gereserveerd. Op het Damiaanplein is er ook een zone met verbeterde zichtbaarheid op het podium met extra zitplaatsen. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van het sanitair en aangepast toilet in de inkomhal van het gemeentehuis.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio