Ontdek lokaal muzikaal talent tijdens Caféstival

Keerbergen - Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert de dienst Vrije Tijd van Keerbergen voor de derde keer ‘Caféstival’, de muzikale kroegentocht waarbij je op één avond op wandelafstand van elkaar maar liefst 12 bands aan het werk kan zien.

Twee jaar geleden organiseerde het gemeentebestuur van Keerbergen voor de eerste keer ‘Caféstival’, een evenement dat in één klap meer dan tien bands een podium aanbiedt. Die succesformule wordt herhaald. De line-up is opnieuw erg gevarieerd en bestaat uit bands uit Keerbergen en de regio. Ze vertegenwoordigen verschillende genres: pop, rock, blues, akoestische nummers, covers, …

Een avondje Caféstival doe je best te voet. De deelnemende cafés liggen allemaal in het centrum, op wandelafstand van mekaar. Voor café ’t Spieke ben je het langs onderweg: een drietal minuutjes stappen. Café ’t Hoekske, café De Planchee, café De Walvis, Depot 39 en café Onder den Toren bereik je op minder dan een minuut. Wie elk café bezoekt, maakt bovendien kans op een brouwerijbezoek met vrienden.

Line-up:
> De Nieuwe Walvis: The Hindu Needle Trick (21u) + The Spektrums (23u)
> Depot 39: Circo Maximo (21u) + Johnny Tightlips & The Snitches (23u)
> Onder Den Toren: Joshu Nah (20.30u) + Gasoline men (22.30u)
> De Planchee: Brittle Bones Tom Music (20.30u) + The Strains (22.30u)
> 't Hoekske: Awful Brothers Band (20.30u) + Tegen Beter Weten In (22.30u)
> 't Spieke: Reckless! (21u) + Les Vaches Espagnoles (23u)

Meer op Facebook/Caféstival 2019

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio