Keerbergen zet opvoeding centraal

Keerbergen - De Week van de Opvoeding, die loopt van 16 tot 23 mei, zet elk jaar een maatschappelijk relevant thema in de kijker. Dit jaar werd gekozen voor 'Opvoeden, dat doen we samen' als thema. Ook in Keerbergen worden in dit kader twee activiteiten georganiseerd.

Op zaterdag 18 mei wordt er een Peuter-en Kleuternamiddag georganiseerd in ’t Kasteelpark  en dit van 14 tot 17 uur. Men vindt er die namiddag de kinderboerderij 'Farm on wheels', er is kindergrime en een springkasteel. Kinderen krijgen tevens een gratis pannenkoek..

De infoavond over ‘Ouderschap vanuit verbinding’ vindt dan weer plaats in GC Den Bussel op woensdag 22 mei om 20 uur. Gastspreker Nele Flamang gaat dieper in op 'Aware parenting'. Zij is logopediste, stotter- en stemtherapeut, aware parenting instructeur en mama. Vanuit haar kennis en inzichten vertelt ze de toehoorders wat ze leerde over investeren in de relatie met je kind en hoe dit de essentie van de opvoeding is. Ze verlegt de focus van gedrag naar gevoelens en behoeften (zowel die van ouder als kind) en biedt vernieuwende inzichten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio