Beelden staan voor de 6de keer in het park

Beelden staan voor de 6de keer in het park

Foto: LC Aarschot-parel van het Hageland

Aarschot - Lions Club Aarschot-Parel van het Hageland organiseert voor de zesde keer 'Beelden in het park'. 22 kunstenaars stellen op 25 en 26 mei hun werken tentoon in het park 't Vrije. De opbrengst van dit evenement gaat naar de sociale doelen die de serviceclub steunt.

Anciaux Danny, Bossuyt Martine, Branders Frie, Ceulemans Maarten, Cockx Pol, Coppens Sebastiaan, De Cock Wilfried, De Haes Roger, Delapierre Carine & Van Heeke Guido, Fleerackers Anita, Haccuria Marcel, Janssens Michel, Kuppens Arno, Kuppens Jozef, Laenen Mia, Ringnalda Else, Rosseels Jan, Van Tilborgh Patrick, Van Zegbroek Koen, Van Krunkelsven Bart, Vansteenvoort Marleen, Vyvey Martine en Welvaert Linda zullen er hun kunstwerken twee dagen lang tentoonstellen. 

 

De opbrengst van het evenement gaat naar de sociale doelen die de serviceclub steunt.

  • OOOC Ter Heide in Rijmenam is een onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum voor kinderen van 0 tot 18 jaar die geplaatst worden omdat ze zich thuis in een ernstige conflictsituatie bevinden. Dit werk steunen we reeds vanaf de charter van de club in 1992.
  • Het Vluchthuis te Leuven, een tehuis voor vrouwen en kinderen die zich samen veilig en geborgen voelen na een periode van huiselijk geweld.
  • Moeders helpen Moeders in Diest, gerund door vrijwillige dames in samenwerking met het OCMW, bezorgen we materiële steun voor behoeftige gezinnen.
  • Huize Levensruimte te Averbode: begeleiding van kinderen en jongeren en hun gezin die kampen met opvoedingsproblemen of problematische leefsituaties.
  • Kommaraf vzw te Aarschot: het lokale voedselbedelingspunt voor een honderdtal gezinnen in Groot-Aarschot, erkend door de Centrale Voedselbank en gedragen door vele vrijwilligers.

 

De bijzondere tentoonstelling is vanaf 14 uur op zaterdag 25 mei te bezoeken.

Inkom: 5 euro

Adres: 't Vrije, Sluiskesweg (Terheidelaan), 3200 Aarschot

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio