Blauwe lentebal spreidt zich uit over twee dagen

Tremelo - Op zaterdag 18 mei en maandag 20 mei organiseert Open VLD Tremelo-Baal haar tweedaags lentebal.

9 jaar lang organiseerde Paul Dams als Open VLD-burgemeester in Tremelo zijn 'Bal van de Burgemeester'. Vier dagen duurde dit dansfestijn dat al jaren in een grote spiegeltent aan de Vinneweg werd georganiseerd. Een 10de editie zou er niet meer komen aangezien Paul Dams zijn burgemeestersjerp begin dit jaar moest overdragen aan CD&V'er Bert De Wit.

Toch wilde hij zijn bal-traditie niet voorbij laten gaan en daarom organiseert hij dit weekend een lentebal, dat deze deze geen vier maar twee dagen duurt en niet langer in een spiegeltent maar in een gewone tent in het centrum van Baal wordt georganiseerd. 

Op zaterdag 18 mei treden Sammy Moore en Yves Segers er op, samen met het orkest Nic Alsi & The Young Once en discobar Strictly Dance. De deuren openen om 20 uur, kaarten kosten in voorverkoop 10 euro, aan de ingang betaal je 12 euro. 

Op maandag 20 mei worden de senioren er op een muzikale dansnamiddag met orkest Nic Alsi & The Young Once uitgenodigd. Hier openen de deuren om 14 uur, om om 18 uur weer te sluiten. De inkom is gratis, senioren krijgen ook gratis pannenkoeken.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio