Daan brengt parodie Temptation Island naar Nederland

Tremelo - De jonge Tremelonaar Daan Verschueren mocht zijn laatste parodie op Temptation Island in Amsterdam brengen op Temptation Talk, de napraatshow van het bekende televisieprogramma.

Het is inmiddels een jaarlijkse gewoonte geworden. Komt Temptation Island op de buis, dan laat Daan Verschueren uit Tremelo zich van zijn creatiefste kant zien en brengt hij via een You Tube filmpje een gesmaakte Temptation parodie.

Ook dit jaar was dit weer het geval. Deze keer mochten Heikki en zijn Milou eraan geloven. En net zoals vorig ging dit ook niet onopgemerkt voorbij aan de producenten van Temptation Talk, de  napraatshow van Temptation Island. Vorig jaar was de Tremelose Daan al te gaan bij het programma, en ook dit jaar werd hij uitgenodigd om de aflevering te openen met zijn parodie. Heikki kon er als gast bij het programma meteen mee genieten van de parodie. Maar natuurlijk was hij er niet alleen. Ook verleider Danicio, en verleidster Ayleen waren er die avond te gast.  

Weer een hele ervaring voor de 23-jarige Tremelonaar. "Het was super om te doen", reageerde hij. "Je krijgt een blik achter de schermen wat natuurlijk erg tof is. Je wordt ook onthaald alsof je even relevant bent als de deelnemers, wat erg grappig is. De reacties waren heel positief, zowel van het publiek als de productie daar. Toch altijd spannend omdat ik niet echt een zanger ben en daar ineens sta zonder mijn trouwe hulp Autotune.", besluit hij lachend. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio