Ontbijtbuffet ten voordele van Huize De Veuster

Tremelo - Op zondag 26 mei organiseert Kiwanis Tielt-Winge samen met Huize De Veuster een ontbijtbuffet ten voordele van de Tremelose voorziening die een thuis biedt aan volwassenen met een mentale beperking.

Voor de prijs van 17 euro per volwassene kan genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. fruitsap, diverse soorten brood, meerdere soorten broodjes en koffiekoeken, gevarieerd beleg qua kaas en fijne vleeswaren, soep, eiergerechten, balletjes met krieken en dessert. Kinderen jonger dan 12 jaar en mensen met een beperking betalen 10 euro. Kinderen onder de vier jaar eten gratis. 
 
Omdat de organisatie iedereen een comfortabele zitplaats wilgeven, werd ervoor gekozen om te werken met twee shifts. Men heeft de keuze tussen de shift tussen  8u30 en 10u15 of de shirt die om 10u45 start en doorloopt tot 13 uur. De inkomkaarten verschillen voor de twee shiften, men dient dus op voorhand te kiezen. 
 
Om dit ontbijt optimaal te organiseren, moet men de inkomkaarten vooraf bestellen. 
Dit kan bij Huize De Veuster (eva.tossyn@huizedeveuster.be of ellen.heyligen@huizedeveuster.be of op nr 016/53 65 95).
 
De kaarten zijn vooraf te betalen bij de hierboven vermelde personen, op rekening van Huize De Veuster BE34 4255 1837 7190
(vermeld 'ontbijtbuffet 2019 en de gekozen shift', aantal kaarten en de eigen gegevens - de kaarten liggen klaar aan de inkom).
De inschrijvingen worden om logistieke redenen afgesloten op maandagmiddag 20 mei. 
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio