SP.A Tremelo kiest nieuw bestuur

SP.A Tremelo kiest nieuw bestuur

Foto: SP.A Tremelo

Tremelo - Onlangs koos de Tremelose SP.A afdeling een nieuw lokaal partijbestuur. Zij kozen Sven Mariën als nieuwe voorzitter, Kim Mergaerts werd de nieuwe ondervoorzitter en Jhonny Van Daele is de nieuwe penningmeester. Katrien van Gilse behoudt als functie als secretaris.

"Onze vorige voorzitter, (nvdr Pol Vandijck (73)  achtte de tijd rijp om de fakkel door te geven aan een jonge dynamische man of vrouw", aldus huidig SP.A gemeenteraadslid Katrien van Gilse. "De keuze van het partijbestuur viel op de 39-jarige Sven Marën, die zijn sporen al heeft verdiend als ABVV afgevaardigde. Het is zijn intentie om de periode die voor ons ligt naar de gemeenteraadsverkiezing toe, in te vullen met een nieuw elan."

Kim Mergaerts is de nieuwe ondervoorzitter, die net zoals de voorzitter vakbondsafgevaardigde is, deze keer bij Daf trucks in Olen. 

Katrien van Gilse blijft secretaris. Een zestal jaren geleden maakte zij haar opwachting in de partij en werd al snel secretaris. Sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen is zij ook gemeenteraadslid voor SP.A in Tremelo.

Jhonny Van Daele is de nieuwe penningmeester. Vissen is zijn hobby, maar hij is vooral de fiere jonge vader van zijn zoontje Vik.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio