Jarige Pasar-afdeling houdt zomerzoektocht in Tremelo, Baal en Ninde

Jarige Pasar-afdeling houdt zomerzoektocht in Tremelo, Baal en Ninde

Op 25 augustus organiseert de vereniging weer de fietstocht 'Pasar op twee wielen' Foto: Conny Justé

Tremelo - Pasar Tremelo-Baal bestaat dit jaar 30 jaar. Terwijl de eigenlijke viering geprogrammeerd staat op zondag 6 oktober 2019, organiseert de jarige vereniging nu al een zomerzoektocht in Tremelo, Baal en Ninde, waaraan tal van mooie prijzen verbonden zijn.

De zomerzoektocht loopt van 15 mei tot 15 september 2019. Via gewone vragen en fotovragen kan men kennis maken met de mooiste plekjes uit Tremelo, Baal en Ninde. De zoektocht is beschreven als een fietstocht, maar niets belet de deelnemers om het traject (of delen ervan) te voet af te leggen. De beschrijving vertrekt aan de kerk van Tremelo. Aangezien het traject lusvormig is, is het uiteraard ook mogelijk de tocht elders aan te vatten.

De afstand bedraagt ca. 20 km.

 

Deelnemingsformulieren kosten 5 euro en zijn vanaf 15 mei 2019 te verkrijgen bij:

Buurtwinkel Luc, Baalsebaan 324, Baal
Brasserie ’t Kapittel, Pastoriestraat 67, Baal
De Loft - Press & Bookshop, Grote Bollostraat 2, Tremelo
Café Het Raadshuis, Werchtersebaan 2, Tremelo

 

Aan de zoektocht zijn talrijke mooie prijzen verbonden. Voor de prijzenpot kon Pasar rekenen op de medewerking van een twintigtal handelaars uit Tremelo en Baal.

De winnaar krijgt een fiets, die ter beschikking werd gesteld door Niels Albert Bike Center. Alle andere prijzen zijn waardebonnen van lokale handelaars, ter waarde van ruim 1.200 euro.

De prijsuitreiking heeft plaats op zondag 6 oktober 2019 om 17.00 u in de zaal van Café Raadshuis, Werchtersebaan 2, 3120 Tremelo.

Op die dag organiseert Pasar Tremelo-Baal ook zijn jubileumwandeling en heeft de officiële vering van het dertigjarig bestaan plaats.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio